Odyssey Eco Farm Glamping

“Διαλέξτε το σπίτι σας, τη δική σας Ιθάκη...”“Δημιουργήστε τη δική σας Οδύσσεια!”


Αγαπάμε να δημιουργούμε συναισθήματα...


Αγαπάμε να δημιουργούμε γεύσεις...


Το Odyssey Eco Farm Glamping...

είναι ένας νέος οικολογικός τρόπος διακοπών, όπου η πλήρης εμπειρία διαμονής, μαγειρέματος, φαγητού και υπαίθριων δραστηριοτήτων αποτελούν μέρος της παραμονής.

Στο Odyssey...

παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη, συλλογική ή ατομική, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης του τουρισμού.

Αγαπάμε...

να δημιουργούμε συναισθήματα μαζί με τους καλεσμένους μας και αναμνήσεις, τις οποίες μπορούν να πάρουν πίσω στο σπίτι και να τις κρατήσουν στην καρδιά τους και στο μυαλό τους για πάντα.

Δεν είναι ένα απλό παραδοσιακό κάμπινγκ

Το Odyssey Eco Glamping δεν είναι ένα απλό παραδοσιακό κάμπινγκ αλλά ταυτόχρονα δεν θα το έλεγες και χλιδάτο. Το Odyssey Eco Glamping παρέχει όλες τις ανέσεις και είναι διακοσμημένο με γούστο, με σεβασμό στη φύση και την ελληνική παράδοση (ελληνικό στιλ αγροικίας).

Προσφέρουμε...

έναν τρόπο διακοπών, που στοχεύει στην εμπειρία της ζωής κοντά στη φύση και μέσα στη φύση. Μια περιπέτεια, που θα διευρύνει τους ορίζοντες και θα δημιουργήσει μια βαθύτερη επαφή με την τοπική χλωρίδα και το περιβάλλον της περιοχής γενικότερα. Αυτή είναι μια περιβαλλοντική εμπειρία που εστιάζει στη βιωσιμότητα και την κοινωνική συνείδηση, ιδανική για έναν «πράσινο» ταξιδιώτη, ο οποίος όμως δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί.

Μοιραζόμαστε...

με τους επισκέπτες μας εμπειρίες, όπως η παρασκευή μαρμελάδων και γλυκών από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια των δικών μας δέντρων, το μάζεμα της ελιάς, των ροδιών και των σταφυλιών.

Η αγάπη μας για τη φύση,...

ο σεβασμός στην παράδοση και η βιολογική γεωργία είναι η ουσία αυτού που θέλουμε να βιώσουν οι φίλοι και οι καλεσμένοι μας.

Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια με άνεση

Οι επισκέπτες κοιμούνται στη σκιά των δέντρων ακούγοντας τον ήχο της φύσης, το τραγούδι των κυμάτων που σκάνε στην ακτή και των ακούραστων τζιτζικιών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Δίπλα στις ελιές, στις λεμονιές και στις πορτοκαλιές...

υπάρχουν ροδιές, καρυδιές και αμυγδαλιές και πολλά άλλα δέντρα και φυτά που φύονται τοπικά. Έχουμε μερικές κότες και έναν λαχανόκηπο που είναι αρκετά μεγάλος, για να μας προσφέρει φρέσκα λαχανικά όλο το χρόνο.

Camping vs GlamourΟ συνδυασμός...

των λέξεων "glamour" και "camping” δημιούργησαν μία νέα μόδα στις πολυτελείς διακοπές σε camping όπου η ευχαρίστηση της επαφής με τη φύση συνδυάζεται με μια ποικιλία υπηρεσιών και ανέσεων που τις βρίσκεις στα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου. Το Glamping σου επιτρέπει να ξεφύγεις, να απολαύσεις την υπέροχη ύπαιθρο και να γίνεις ένα με τα πιο ειδυλλιακά μέρη.

Odyssey Eco Farm Glamping

Φιλικό προς το περιβάλλον


Μια περιπέτεια που θα διευρύνει ορίζοντες και θα δημιουργήσει μια βαθύτερη ενασχόληση με την τοπική φύση και το περιβάλλον. Είναι ένα περιβάλλον που εστιάζει στη βιωσιμότητα και στην κοινωνική συνείδηση.

Odyssey Eco Farm Glamping

Άνεση


Ηλεκτρισμός, βελούδινες κουβέρτες, τρεχούμενο νερό, ατμοσφαιρικός φωτισμός, πεντανόστιμα γεύματα — όλες αυτές οι ανέσεις και ακόμα περισσότερες είναι αυτά που κάνουν το glamping ιδανικές διακοπές για πολλούς.

Odyssey Eco Farm Glamping

Πολυτέλεια


Βυθιστείτε σε μερικά από τα πιο ειδυλλιακά μέρη, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε την άνεση, το στυλ ή όλες αυτές τις μικρές πολυτέλειες που θέλουμε στις διακοπές μας.Αυθεντική Ελληνική ΓαστρονομίαΗ εξωτερική μας κουζίνα

έχει γίνει το τέλειο μέρος για να μαγειρέψουμε μαζί με τους φίλους μας, και να διοργανώσουμε μαθήματα μαγειρικής με τα πιο φρέσκα λαχανικά του κήπου μας.

Η εξωτερική κουζίνα έχει επίσης παραδοσιακό φούρνο και BBQ όπου μαζευόμαστε όλοι και μαθαίνουμε μοναδικές ελληνικές λέξεις όπως “κέφι”.