Διοργανώσεις


Odyssey Eco Farm Glamping

Odyssey Διοργανώσεις Γάμων

Γιατί διοργανώνουμε γάμους;
1. Γιατί έχουμε μια όμορφη τοποθεσία που μοιάζει με παραμύθι.

2. Μου αρέσει (Ντόρα) να διοργανώνω εκδηλώσεις, ειδικά γάμους. Υπάρχει κάτι τόσο ξεχωριστό σε εκείνη την ημέρα όπου όλα συνδυάζονται με τη χαρά και την αγάπη που βλέπεις στα μάτια των ανθρώπων. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από εκείνες τις στιγμές.

3. Η μητέρα μου (Κατερίνα) συνεχίζει να πιέζει τους φίλους μας και τους καλεσμένους της Οδύσσειας να παντρευτούν, οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να διοργανώσουμε επίσης τους γάμους τους.

Φανταστείτε να πλέετε με στολισμένη βάρκα για το εκκλησάκι ή να σας συνοδεύουν παραδοσιακά όργανα, την παραλία μας φωτισμένη με πυρσούς και τον υπέροχο Πόρο με την μαγική του πανσέληνο ή το μοναδικό μας ηλιοβασίλεμα για φόντο για τις γαμήλιες φωτογραφίες σας, τραπέζια απλωμένα ανάμεσα στις ελιές κάτω από τον έναστρο ουρανό, πλούσιο μενού από αγνά τοπικά προϊόντα και εδέσματα επιμελημένα από το ίδιο το Odyssey με τη μεγάλη παράδοση στα μαθήματα γαστρονομίας, γλέντι και χορό από αυτά που μόνο η οικογένεια του Odyssey ξέρει να οργανώνει και να απολαμβάνει και φυσικά τη διαμονή για το ίδιο το ζευγάρι και τους καλεσμένους ώστε να γιορτάσουν χωρίς περιορισμούς την ευτυχία τους!
Και φυσικά θα ήμασταν ευτυχισμένοι να σας φιλοξενήσουμε και πάλι για να ανανεώσετε τους όρκους σας ή να βαφτίσετε το νέο μέλος της οικογένειας.

Το καλύτερο που μπορούμε να ευχηθούμε για όποιον είναι αρραβωνιασμένος και πρόκειται να παντρευτεί είναι μια ζωή γεμάτη ευτυχία και θα θέλαμε πολύ να είμαστε μέρος αυτής της ευτυχίας στη ζωή σας.


Odyssey Events - Odyssey Eco Farm Glamping
Odyssey Events - Odyssey Eco Farm Glamping
Odyssey Events - Odyssey Eco Farm Glamping
Odyssey Events - Odyssey Eco Farm Glamping
Odyssey Events - Odyssey Eco Farm Glamping
Odyssey Events - Odyssey Eco Farm Glamping

Odyssey Ιδιωτικά Πάρτυ

Ψάχνετε ένα ιδιαίτερο τρόπο να γιορτάσετε γιορτή, γενέθλια, επέτειο, ή απλά θέλετε ένα αξέχαστο πάρτυ;

Ο άπλετος χώρος μας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από πυκνοκατοικημένη περιοχή, με την παραλία και την πισίνα καθώς και την πίστα χορού στο αίθριο αλλά και τη δυνατότητα διαμονής είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε κάθε γιορτή ή συγκέντρωση χωρίς περιορισμούς στο ωράριο ή στην ένταση της μουσικής.


Odyssey Επαγγελματικές Εκδηλώσεις

Θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, να οργανώσετε ένα σεμινάριο ή απλά να ξεκουραστείτε και να γνωριστείτε με τους συνεργάτες σας εκτός δουλειάς σε μια όμορφη και χαλαρή εκδρομή;

Στο Odyssey Eco Farm Glamping μπορείτε να πραγματοποιήσετε το εταιρικό σας event πάνω στην αμμουδιά, δίπλα στην πισίνα ή μέσα στον ελαιώνα με τη συνοδεία cocktail ή κρασιού παραγωγής μας και εδεσμάτων από τα χέρια της δικιάς μας Κατερίνας, γνωστής για τα γευστικά μαθήματα γαστρονομίας που παραδίδει.

Το εντυπωσιακό τοπίο με τον νησί του Πόρου και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από το κτήμα μας που θα δουν οι καλεσμένοι και οι συνεργάτες σας δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να στεφθεί η επαγγελματική εκδήλωσή σας με επιτυχία.